за нас

Зад името lorydesign стои мъничко студио, по-скоро творческо обединение между Лорета Петкова и Петко Петков. Базирани сме в София, България и работим тук над 10 години.

Ръководство и администриране са отговорност, а проектирането и графичният дизайн – любовта на Лорета Петкова. Цялата технология за нашите софтуерни и уеб проекти е поверена на Петко Петков.

Нашите (предимно дигитални) продукти се отличават с елегантен дизайн, модерна и надеждна технология и нетипично дълъг и продуктивен живот за IT света – над 5 години. Основен фокус и цел е нашите клиенти и потребители с лекотата и удоволствие да ползват създаденото от нас. Винаги търсим възможно най-доброто бизнес решение като се поставяме на мястото на нашия директен клиент, но и на мястото на неговите потребители.

ние сме експерти с огромен опит по

Уеб дизайн   UI/UX   Графичен дизайн   Бранд и търговска идентичност
Wordpress   Javascript/ JQuerry   PHP   MySQL   HTML/ CSS

проекти и клиенти

Association of Bulgarian Tour Guides, Cronica Balear/ ES, EuroNAS/ DE, Fairytalez.com/ DK, Huber Technology/ BG, Psychologies/ UK, и още и още…

Отворени сме за определени проекти, особено в областта на изкуство, вино, храна, туризъм и lifestyle.

Всяка идея, която има потенциал да направи живота на хората щастлив, красив и смислен дълбоко ни вълнува и бихме се радвали да бъдем част от осъществяването й.

Не се колебайте, пишете ни – дори просто заради удоволствието от общуването!